POLIKLINIKA PROFESIONAL MEDIC VINČA

ONKOLOGIJA

ONKOLOGIJA

 

Prim Dr Ana Koljević Marković

Prim Dr Ana Koljević Marković

Specijalista nuklearne medicine, subspecijalista onkologije

Pregled pacijenata i tumačenje laboratorijskih nalaza: hematoloških, biohemijskih analiza, tumor markera, kao i nalaza dijagnostičkih metoda: rentgenskih snimaka, momografije, ultrazvučnih nalaza, skenera, magnetnih rezonanca itd. Priprema pacijenata i dokumentacije za Konzilijalni pregled u državnim ustanovama u slučaju pojave tumora. Kontrolni pregled (praćenje zdravstvenog stanja) pacijenata posle primljene terapije. Savetovanje pacijenata o kvalitetnom životu tokom perioda bolesti i posle nje.

CENOVNIK ONKOLOGIJE

Prvi pregled onkologa        7000 RSD
Kontrolni pregled onkologa ( do 12 nedelja ) 5000 RSD

 

logo

Moderna poliklinika, prijatnog ambijenta sa najsavremenijom opremom

za kompletnu zdravstvenu negu

Pogledajte kompletnu galeriju

GALERIJA

AKTUELNO

POPUST

Poliklinika Profesional Medic Vinča i laboratorija za medicinsku biohemiju Profesional Lab svim penzionerima i osobama sa invaliditetom odobravaju stalni popust od 5% na sve usluge.

Cenovnike možete pogledati posebno na svakoj strani usluga koja Vas zanima.

OSIGURANJA

Kako bi Vam naše usluge bile što lakše dostupne Poliklinika Profesional Medic Vinča, potpisala je ugovore sa sledećim osiguravajućim kućama: DDOR, SAVA, TRIGLAV, WIENER STADTISHE, GENERALI, DUNAV, GLOBOS.

IZLOŽBA

Veliko zadovoljstvo nam je da Vam u saradnji sa Muzejom grada Beograda - Arheološkim lokalitetom Vinča predstavimo postavku izložbe "Vinča – prvo moderno doba" koja je otvorena u našoj Poliklinici.

Opširnije pogledajte u našoj GALERIJI.